Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Veel. Eigenlijk alles wat je als ondernemer nodig hebt. Een complete website die het perfect doet op pc, tablets en smartphones. Responsive design heet dat: je site past zich automatisch aan het apparaat aan. De website is opvallend goed vindbaar in alle zoekmachines. Naast de website neem AHIS jouw zoveel mogelijk uit handen, van ontwerp, tot het vullen van de eerste 5 pagina’s van je website.

Ja! Als enige aanbieder dragen we ook daadwerkelijk de website aan je over. Je betaalt er voor dus dan wil je niet achteraf horen dat je aan ons vast zit.

Ja, echter is dit niet verplicht. En dan wil je zeker ook weten wat dat kost? Klik hier voor meer informatie!

Met ons systeem blijft je site standaard geoptimaliseerd voor de (telkens veranderende) eisen van Google. Weet dat dit de eerste keer even duurt voordat je site is doorgedrongen in Google. Wil je direct meer resultaat? Maak dan gebruik van Adwords.

Jazeker! Om je optimale kwaliteit te kunnen bieden, raden we je wel aan de hosting volledig bij ons onder te brengen. Dat is een technisch verhaal, voor jou is alleen interessant dat je bij ons altijd voordeliger uit bent dan bij je huidige hostingpartij.